feat2.jpg
feat4.jpg

verktyg4.JPG

Vi arbetar för våra kunders framgång

Cavagent är en mjukvaruleverantör med branschanpassade affärs- och verksamhetssystem samt avancerade webb- och mobillösningar som specialitet. Vi ger dig bättre funktion snabbare – till en lägre totalkostnad.

Vi vill att ni lyckas förbättra era affärer. Därför hjälper vi till med att optimera systemen samt utbildar er för bästa användning. Vi vidareutvecklar våra system dagligen för att fortsätta ligga i framkant.

Det viktigaste av allt är vår support. Vår dedikerade support är bemannad av mycket kunniga och dedikerade medarbetare, som ger omedelbar hjälp till allt som har med våra produkter att göra. 

Utvalda referenser

TicketBiz

Man and woman shaking hands isolated on a white background.

Kontakt

Stockholm
+46(0)8 544 450 32 
Propellervägen 6A, Täby

Halland
+46(0)35 165 770 
Skansgatan 1B, Halmstad

Dalarna
+46(0)243 88 420
Stationsgatan 16, Borlänge

Skåne
+46(0)42-16 35 80
Apelvägen 9, Viken

Kontaktformulär »

mote.JPG

Thomas Ådén
VD, TicketBiz

"Effektiva och säkra processer är affärskritiskt för oss i resebranschen, eftersom vi har stora transaktionsvolymer och små marginaler. TicketBiz använder Cavagents affärssystem Scandisys sedan 2004 – det ger oss rätt stöd för att automatisera våra processer och minska manuell hantering. Vi arbetar för ständig förbättring av vår kundservice. Vi på TicketBiz driver därför gärna nya projekt tillsammans med Cavagent för att ytterligare utveckla våra säljprocesser. Vi är mycket nöjda med Scandisys som affärssystem och Cavagent som leverantör."

» Visa fler

Kontakta oss