Om Cavagent AB

Vi på Cavagent

Vi arbetar för våra kunders framgång. Branschanpassade affärssystem. Avancerade webb- och mobillösningar. 

Vi löser komplexa saker på ett enkelt sätt. Moderna affärs- och verksamhetssystem för framtiden

Vi är en oberoende mjukvaruleverantör som specialiserat oss på att utveckla affärssystem samt produkter för webb och mobil. Vi levererar mjukvaror för e-handel, resebranschen, maskinhandel, webblösningar och bokningssystem. Våra system har levererats till kunder runt i Europa med dokumenterade resultat.

Satsning på FoU

Vi satsar idag mer på utveckling än någonsin tidigare. Detta finansieras delvis genom det kapital som finns och har tillförts bolaget - men främst genom den tillströmning av nya kunder som nu bidrar till att ytterligare förbättra produkterna. Vi har idag en stark kundbas som försäkrar oss om fortsatta utvecklingsmedel, samt som står för ett produktivt kravställande. Utöver en väldigt kompetent kundbas så har vi samlat en noggrant vald skara av IT-proffs med kunskap om både IT- och kundbranscherna.

De senaste teknikerna inom IT

De framgångar vi rönt genom åren kommer som ett direkt resultat av vårat unika kunnande av både IT, webben och affärssystem. Våran samlade kunskap från dessa områden har kombinerats till att skapa en rad produkter som träffat mitt i prick av vad våra kunder önskar, med de allra senaste teknikerna och verktygen. Vi erbjuder en omfattande på-platsen utbildning för samtliga våra produkter i kombination med öppna utbildningar.

Det allra viktigaste för en nöjd kund

Det viktigaste av allt är vår support. Vår dedikerade support är bemannad av mycket kunniga och dedikerade medarbetare, som ger omedelbar hjälp till allt som har med våra produkter att göra. Vi utvecklar systemen från våra kontor i Borlänge, Halmstad och Höganäs.

Kontakta oss